Лятото преди мрака Doris Lessing

ISBN:

Published:

Hardcover

260 pages


Description

Лятото преди мрака  by  Doris Lessing

Лятото преди мрака by Doris Lessing
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 260 pages | ISBN: | 7.65 Mb

Кейт Браун е сякаш друго аз на авторката. След като 20 години е била примерна съпруга и майка, Кейт Браун е свободна да прекара едно лято пълно с приключения – децата й отлитат от семейното гнездо, съпругът й заминава да работи за няколко месеца вMoreКейт Браун е сякаш друго аз на авторката. След като 20 години е била примерна съпруга и майка, Кейт Браун е свободна да прекара едно лято пълно с приключения – децата й отлитат от семейното гнездо, съпругът й заминава да работи за няколко месеца в американска болница.Кейт започва работа в международна организация, впуска се в авантюра с по-млад мъж, пътува с него в чужбина, при завръщането си в Англия среща една изключителна жена, чийто чар и свобода на духа я насърчават да търси собствения си Аз.

Пътуването към себе си в превала на лятото е тревожно, опустошително, катарзисно...Тя трябва да преоцени своя живот на съпруга, майка, домакиня, да преоцени чувствата си, поривите и надеждите си...Шедьовър... вероятно най-добрата книга на Дорис Лесинг. Ще изгубите, ако не я прочетете.ИкономистОткровена, проницателна, сериозна.Айриш ТаймсЛятно пътуване към себепознанието с удивителен край – с акт на самоопределяне, което е толкова пълно и точно, че читателят оставя книгата разтърсен, обогатен, благоговеещ.Сънди ТаймсПрозата на Лесинг притежава изразителната сила и бързата, импресионистична лекота, характерна за някои от късните творби на Д.

Х. Лорънс. Увлечени сме в порой от силни чувства.Уолтър Клемънс, НюзуикБлестящ и сериозен роман, който още веднъж ни напомня до каква степен въображението може да диктува и обогатява преживяванията.Нашънъл ОбзървърEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Лятото преди мрака":


vercors-bien-etre.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us